جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع بررسی تاثیر لبنیات کم¬ چرب و پرچرب بر فشار خون، پروفایل لیپیدی و وزن بدن برگزار شد.

سه شنبه ٢٥ مهر ١٤٠٢ ساعت ١٢:٠ ب.ظ   ( بازدید : 60 نفر )


جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع بررسی تاثیر لبنیات کم­ چرب و پرچرب بر فشار خون، پروفایل لیپیدی و وزن بدن در سالن دانش دانشکده بهداشت توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه آقایان ابوالفضل خداوردی و سجاد ملکان بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.


منبع : واحد پژوهش دانشکده بهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.







جستجو
تبریک روز پژوهش (۲۶۲۱ بازدید)
شعار سال (۹۰۷ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...